Lyxig poolvärme

Tänk att ha en egen pool. Tänk att den dessutom är härligt varm. Det är bara att dyka i och njuta, även om vädret under den svenska sommaren inte alltid är på topp. Med en poolvärmepump till poolen, kan drömmen om en varm pool, bli verklighet.

Smidigt och enkelt

Poolvärmepumpen är enkel att installera och smidigt att använda.  Inställningarna ändrar du enkelt på en kontrollpanel med LED-display. Du kan till och med flytta kontrollpanelen till önskad plats. Du kanske vill få tillgång till kontrollpanelen inomhus? Eller kanske precis bredvid poolen, samtidigt som du placerar själva poolvärmepumpen undanskymt bakom garaget.

Satsa på svensk kvalitet

KMP poolvärmepumpar är utvecklade i Sverige. De har utvecklats med precis de utmaningar det svenska klimatet innebär i åtanke. Man har lagt ett stort fokus på att poolvärmepumparna ska leverera mycket värme vid lägre temperaturer 7-15 grader. Det är ju när det är kyligt ute, som vi behöver poolvärmepumpen som mest. Genom att välja svensk kvalitet, får du en poolvärmepump, som håller bra och levererar mycket värme i vårt svenska klimat.

Svenska poolvärmepumpar måste inte kosta mycket

Att satsa på en svenskutvecklad poolvärmepump, behöver inte kosta mycket. Du kan få en riktigt bra poolvärmepump för under 15 000 kronor. Poolvärmepumpen kan du sedan utnyttja i många år och omkostnaderna blir inte stora. Du kan hitta svenska, bra och billiga poolvärmepumpar via siten pool-pump.se.

Energisnål uppvärmning

Med en poolvärmepump får du billig värme i poolen. En poolvärmepump ger pålitlig värme i poolen, men till en låg energiförbrukning. Poolvärmepumpen hämtar energi från utomhusluften och överför denna till ditt poolvatten. På vägen komprimeras värmen, så att luften trots en lägre temperatur ändå kan värma din pool. Det krävs lite el för att hämta energi från luften, men själva luften är gratis och dessutom en miljövänlig energikälla.

Med en poolvärmepump blir utgifterna för poolvärme små, år efter år. Unna dig lyxig poolvärme, du med!