Fyll din trädgård med vackra blommor

En trädgård är något som man ska kunna njuta järnet av. Det ska vara som en dröm att kunna vandra fram genom den. Att sitta vid köksbordet och blicka ut över sin trädgård ska vara som att titta rakt in i en tavla. Därför så ska du se till att fylla din egen trädgård med vackra blommor i regnbågens alla färger. Det ska dofta från alla blommor i din trädgård.

Ditt hem är din borg
Ditt hem är den allra mest centrala platsen som finns på hela den här planeten. Ditt hem är den plats som du alltid kommer att återvända till gång på gång alldeles oavsett hur många gånger som du åker därifrån. Därför så är det av allra största vikt att du ser på ditt hem som din borg. Det är där som du ska kunna känna lugnet och tryggheten. Ditt hem är din borg.

Extreme Home Makeover
Extreme Home Makeover är en amerikansk TV-show som visas i många länder, däribland Sverige. Programmet går ut på att ett team på bara en vecka ska riva ner ett helt hus och sedan bygga upp ett nytt sådant igen. Teamet väljer ut familjer som drabbats av något jobbigt såsom sjukdomar eller dödsfall och som behöver ett nytt boende men inte klarar av att fixa det själva. I Sverige är det TV 3 som sänder programmet.

Ditt hem och din trädgård hör ihop
Ditt hem och din trädgård – om du har en trädgård vill säga – hör ihop som en slags osynlig symbios. Det är väldigt svårt – för att inte säga rent ut sagt omöjligt – att kunna dra en klar och tydlig gräns mellan hem och trädgård. Det ena går nämligen in i det andra och för många känns trädgården därför ganska ofta som ett extra rum att relaxa i.

Fyll balkongen med vackra blommor

Den som bor i lägenhet kanske upplever att det där med inredning för hem och trädgård inte är så intressant då man har få rum och ingen trädgård att tala om. Har man en balkong så finns det dock mycket att göra för att skapa en unik atmosfär och en plats som folk gärna besöker. Använder man enbart sin balkong som rökruta så är det verkligen spill med utrymme. Plantor och vackra blommor får man lätt plats med längsmed räcken och väggar så att golvet kan utnyttjas till annat. Genom att måla om och eventuellt använda sig av vindskydd så kan man skapa en skyddad plats där man gärna befinner sig.

Vackra blommor

Det finns de som får till en känsla av hem och trädgård i en lägenhet genom att använda en innesluten balkong som ett rum. Det här är förstås ett rum där det inte är lika varmt om vintern som i andra delar av hemmet men det kan man oftast leva med. Känslan av att vara nästan utomhus kan vara mycket spännande och passa bra för ett rum som man använder som sällskapsplats med sköna stolar och ett bord att äta vid. Inred med kuddar och även lampor som gör att det känns ombonat och varmt även då det har blivit höst och den första snön gör sin entré.